Body & Health advies

Even Voorstellen

Ik ben Inge Kamstra Elzinga. Geboren op 19 november 1985, te Leeuwarden.

In 2003 ben ik begonnen met de HBO opleiding SportGezondheidsProfessional (SGpro) dat nu bekend staat als Beweeg- en Leefstijladviseur. In 2007 heb ik deze studie afgerond. Ik heb mij in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een professional op het gebied van (sport)voeding, bewegen en Leefstijl. Ik beschik over kennis betreffende gedragsverandering, (sport)voeding, training, personal coaching, judo, weerbaarheid en massage.

Tijdens mijn opleiding heb ik vele cursussen gevolgd waar ik de volgende certificaten en diploma's mee behaald heb; Certificaat Jeugdjudoleider, Certificaat Judoleraar A, Diploma Fitnessbegeleider en Diploma Sportmassage. Een aantal jaren geleden heb ik de cursus Orthomoleculair Suppletie adviseur afgerond. Het doel van orthomoleculaire suppletie is dat het natuurlijk genezende vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Suppletie zorgt voor de juiste balans van voedingsstoffen waardoor een goede gezondheid in stand wordt gehouden. Bij Body & Health advies kunt u persoonlijk en op maat suppletie advies ontvangen.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als SGpro. Ik heb werkervaring in het gedragsveranderingtraject m.b.t. voeding, bewegen en leefstijl, judo, weerbaarheidtraining, sportmassage en fitnessinstructrice.

In 2011 ben ik geslaagd voor mijn shiatsu A diploma. Veel zorgverzekeraars vergoeden op dit moment geheel of gedeeltelijk een Shiatsu behandeling. Dit is afhankelijk van de polis die u met desbetreffende verzekeraar heeft afgesloten. Neem van tevoren contact op met uw zorgverzekeraar om teleurstellingen te voorkomen!

Nieuw bij Body & Health Advies is Medical Taping Concept! Kijk voor meer informatie onder het kopje Medical Taping Concept.Oant sjen bij Body & Health advies!

Contact

Telefonisch bereikbaar
Ma/Za 08:30 - 21:00

Body & Health Advies
Bjirkewei 78
Twijzelerheide

T:  0630469989
E:  info@bodyenhealthadvies.nl
I:   www.bodyenhealthadvies.nl
KvK:  01143819