Body & Health advies

Gedragsveranderingtraject met betrekking tot voeding, bewegen en leefstijl!

Als u genoeg heeft van uw mislukte dieet pogingen of het behalen van doelstellingen op gebied van voeding, bewegen en leefstijl, dan bent u bij Body & Health advies aan het juiste adres.

Het gedragsveranderingtraject van Body & Health advies is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar advies met als doelstelling; Gewichtsbeheersing, Afvallen, Groeien, Vetpercentage verlagen, Spiermassa vergroten, Gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon ontwikkelen, Beweegpatroon ontwikkelen dat bij u past of een combinatie van de genoemde doelstellingen. Ik geef een persoonlijk en op maat advies. Elk advies start met een intake van +/- 60 minuten. Het aantal consulten dat daarop volgen, wordt aan de hand van uw doelstelling tijdens de intake vastgesteld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om tijdens het traject orthomoleculair suppletie advies te ontvangen.

Het gedragsveranderingtraject bij Body & Health is uniek. De combinatie van verschillende facetten, namelijk voeding, bewegen en leefstijl zorgt ervoor dat er gezondheidswinst wordt geboekt en behouden. In het gedragsveranderingtraject is gekozen voor een persoonlijke aanpak. De combinatie voeding, bewegen en leefstijl zal snellere en langdurige resultaten opleveren.

Klik hier voor de onderdelen waaruit het gedragsveranderingtraject is samengesteld:Deze behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding.

Contact

Telefonisch bereikbaar
Ma/Za 08:30 - 21:00

Body & Health Advies
Bjirkewei 78
Twijzelerheide

T:  0630469989
E:  info@bodyenhealthadvies.nl
I:   www.bodyenhealthadvies.nl
KvK:  01143819